SRK-Cup 2019
Opret en profil eller log ind
Kære Kunstløbsklubber

Den 5.-7. april 2019 afholder Smørum Rulleskøjteklub igen SRK Cup.

Der vil deltage løbere fra udenlandske klubber og vi håber I har lyst til at deltage.

Stævnet afholdes:

Fredag aften: Figur konkurrence i Balsmose hallen Æblevangen 126 2765 Smørum

Lørdag og søndag: Øvrige konkurrencer i Smørum Idrætscenter Flodvej 62 2765 Smørum

På grund af hallens regler er det ikke tilladt at medbringe mad i hallen.

Der vil blive konkurreret i følgende discipliner:

Solo: Debutant A+ B, Minies A+B, Espoirs, Cadet A+B, Ungdom &Mesterrækken. Dvs SPIRELØBERE kan IKKE deltage
Figur:&nbspKun internationale rækker: Minies, Espoirs, DM Cadet, DM Ungdom, DM Junior &DM Senior. Spørg Henriette hvis du er i tvivl
Show: Solo, Duo, Cadet Quartet, Quartet, Lille Gruppe, Stor Gruppe &Cadet gruppe
Formation: Junior &Senior formation.
Pris: 140 kr. for første disciplin, 60 kr. for 2. disciplin og 50 kr. pr. pers. pr. show med over 4 løbere.

Tidsplan: vil blive sendt ud hurtigst muligt efter sidste tilmelding.

Lørdag aften arrangerer vi fællesspisning, hvor alle, der har lyst kan deltage. Derudover er der mulighed for at overnatte på skolen fra lørdag til søndag, man skal dog selv medbringe sovepose, luftmadras osv. Prisen for overnatning og morgenmad søndag morgen er 75 kr. pr. person og prisen for spisning lørdag aften er 105 kr. pr. person over 12 år og 75 kr. pr. person under 12 år. Menuen lørdag aften er: langtidsstegt oksecuvette med rosmarin og hvidløg, alm frikadeller, stegte kylling lår, flødekartofler, tomatsalat, cæsar salat, foccacia brød og hvidløgssmør. Det vil være muligt at købe drikkevarer til billige penge. Hvis der er løbere, som ønsker at overnatte, skal der dog være en repræsentant for klubben tilstede, ligesom skolen skal være ryddet senest kl. 10 søndag formiddag.

Tilmelding senest den 1. marts 2019 Efter tilmelding refunderes deltagergebyret kun ved fremvisning af lægeattest.

Med venlig hilsen Bestyrelsen i SRK

04.03.2019
05.04.2019 kl. 16.00 - 07.04.2019 kl. 18.00
Flodvej 62 2765 Smørum